keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Väriä syksyyn


Harmaa, pimeä ja ankea syksy sai minut ostamaan tämän kasan ihania värikkäitä lankoja. Tykkään kyllä muutenkin kirkkaista väreistä ja värikkäistä langoista. Ensimmäistä kertaa raaskin ostaa Steppiä, kun väritkin oli noin houkuttelevat. 7 veljestä Raita on päässyt jo puikoille pikkutytön sukkien muodossa. Nyt ei kyllä mahdu minnekkään enää yhen yhtä kerää lankaa! Koitan siis olla ostamatta, mutta se tuskin onnistuu..

Sain mä sitä lankavarastoa hieman kulutettuakin. Eilen valmistui pitsisukat (taas! mutta kun ne on niin kauniita!).


Naisen pitsisukat
Ohje: Novita, koko 38
Lanka: Novita 7 veljestä lila/viin.pun. (577), 105g
Puikot: 3,5 mm

Ohjetta (tietenkin) muokaten tein tiimalasikantapään, jätin reunapitsin pois, neuloin useamman mallineulekerran varteen ja jätin varren joustimen pois ennen kantapäätä (mutta en tarkoituksella, en vaan malttanut ohjetta lukea). Sukista tuli kivat ja ne oli nopea neuloa. Ainut, että minun piti nostaa oikean puoleinen langankierto aina seuraavalla kerroksella, koska muuten reiästä olisi tullut aivan liian suuri. En tiedä mistä tämä taas johtu, mutta ei tuo kauheasti neulomista vaikeuttanut.


Vieläkin tuota purppuraa lankaa jäi jäljelle vaikka olen neulonut niistä nämä sukat ja sitten lapsen lapaset ja toiset naisen sukat! Tosin ei niistä keristä enää sukkia tai muuta suurempaa saa, joten käytän ne tuohon "Paju"-peittoprojektiin.

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia oot tehnyt! Harrastin myös viime viikolla väriterapiaa kun kävin ostamassa uutta Regian Fluormania Coloria, se on vaan niin mieletöntä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä itsekkin etsin, mutta ei ollut kyseisessä (ja siinä ainoassa) lankakaupassa ollenkaan Regian 4-fädig lankoja! :/ Jos sitä vielä kävis ostamassa kerän, tai kolme :D Mutta kun siitäkin ne kaikki värivaihtoehdot on niin ihania, etten osais päättää mitä otan :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...