keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Postia SNY:ltä

 Kävelin äsken PostiPaten auton perästä postilaatikolle, josta löytyi läpilitimärkä kirjekuori. Ihmettelin, että missä vaiheessa se on kerenny kastua, kun meiän laatikko kumminkin on kuiva. No, täällä ei tunnu muutenkaan posti pelaavan, joten en sitä sitten sen enempää jäänyt ihmettelemään. Kirje oli SNYltäni.


 Kyseessä siis marraskuun paketti, joka sisälsi:
 • sydämen muotoinen Hot Pack
 • Läkerol pastilleja
 • kuusi pussia Kool-Aid -mehujauhetta
 • sekä kortti
Olen pitkään suunnitellut ostavani noita Kool-Aideja, jotta pääsen kokeilemaan langan värjäystä. Migreeniä potevana olen kuitenkin harkinnut ja harkinnut, koska näistä lähtevä haju on kuulemma migreenittömällekkin päänsärkyä aiheuttava. Enköhän kuitenkin uskalla koittaa kun kotoa löytyy nyt myös tähän tarkoitukseen sopivaa valkoista 7 veikkaa kaksi kerää. Kiitos SNYlle paketista.

En löytänyt eilen jostain syystä intoa neuloa keskeneräisiä sukkia loppuun, mutta teki kuitenkin mieli jotain käsillä väsätä. Otin sitten virkkuukoukun käteen ja virkkasin ja virkkasin..


Lasinaluset
Ohje: idea Prinsessajuttu-blogista
Lanka: v.pun. Rowan Purelife Organic Cotton Naturally Dyed,
ruskea Novita Tennessee
Koukku: 3,5 mm

Virkkasin molemman värisiä lasinalusia kuusi kappaletta ja ne lähtevät pukinkonttiin. Oli mieltä keventävää pitkästä aikaa virkata! Ja lopputulemistakin tuli mielestäni nättejä. Ensin oli siis tarkoitus virkata vain nuo vaaleanpunaiset, mutta innoistuin ja virkkasin myös toisella langalla. Mielestäni minulla piti olla vielä yksi kerä valkoista Novita Miamia, mutta en löytänyt sitä mistään. Ilta olisi saattanut venyä hiukan liian pitkäksi, jos sen olisin löytänyt, koska siitäkinhän olisi toki pitänyt lappuset virkata.


Mietin vielä, että pitäisikö nämä tärkätä jollain. Varsinkin nuo vaaleanpunaiset on vähän lötköjä, tosin mitäpä se haittaa. Olen saanut valmiiksi myös yhdet villasukat, mutta ne odottelevat vielä päättelyä, joten niistä varmaankin seuraavassa postauksessa.

4 kommenttia:

 1. Nyt on siis aihetta ruveta värjäämään lankoja :).

  Hempeitä nuo lasinaluset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hyvä patistus tekemään jotain pitkäaikaiselle "haaveelle" :D

   Poista
 2. Ei mulla ainakaan ole tullut migreeniä noista juomajauheista, se tietty on kovin yksilöllistä mikä aiheuttaa. Mulla tuntuu nykyisin olevan osa postista aina märkää :( no onnex ei toi jauheiden kastuminen paljon haittaa kuitenkaan värjäystä haittaa. Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, migreeni on kyllä tosi yksilöllistä. Ite saan vähän kaikesta kohtauksia ja esim. hajuvesi kaupat on mielellään kierrettävä kaukaa, jos ei halua ottaa riskiä :D Mutta tuota lankojen itsevärjäystä on tullu niin pitkään ajateltua, että teen sen vaikka sitten migreenin uhallakin. Jos ottaisi jo ennaltaehkäsevänä lääkkeitä valmiiksi ennen värjäysoperaatiota :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...