torstai 7. marraskuuta 2013

Kerttu

Sain jotain valmiiksi (oho!). Taas sukat, mutta mallinan Kerttu, joka on pitänyt jo pitkän aikaa sitten saada puikoille. Lankana näissä edellisessä postauksessa murinaa vastaanottanut kerä. Kamerakin otti äsken vastaan paljon kirosanoja, kun yritin siirtää kuvia siitä koneelle. Se vain mölisi jotain tulostusjonoon siirtämisestä, vaikka tein kuten aiemminkin, kun sitä yhdistin tietokoneeseen. Mutta lopulta sain kuvat siirrettya irrottamalla muistikortin ja tökkäämällä sen koneeseen.

 

Kerttu
Ohje: Ulla, by Uhoava gnu, koko 38
Lanka: Novita 7 veljestä valkoinen,105g
Puikot: 3,5 mm

Aina on jollain tapaa oltava vastarannan kiiski ja poiketa ohjeesta. Tällä kertaa korvasin kohdan "nosta 1 s neulomatta, neulo 2 o yht, vedä nostettu s neulotun yli" kavennuksella, jossa keskimmäinen silmukka jää päälimmäiseksi. Eli "siirrä 1. ja 2. s oikein neulomatta oik puikolle, neulo 3. s, nosta molemmat s:t neulotun s yli".


Tykkäsin taas tästäkin mallista todella paljon. Se oli helppo ja nopea tehdä ja tulevaisuudessa varmasti monta Kerttua tulen neulomaan. Tänään tuli muuten postissa Novitalle tekemäni reklamaation tulos; kaksi kerää valkoista 7 veljestä lankaa.

Ja kuvat on taas mitä on. Jospa miettisin seuraavan kerran omissa jaloissa pitsisukkia kuvatessa vaihtaa sukkia vaikkapa joihinkin neutraalimman värisiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...