perjantai 10. tammikuuta 2014

Varpaista varteen

Aloitin jo syksyllä nämä sukat, mutta jäivät epäonnistumisen vuoksi lojumaan keskeneräisinä nurkkaan. Koska en tykkää purkamisesta päätin tehdä ne loppuun, eikä niistä puuttunut kuin resorit, joten siihen ei mennyt kauaa.


Naisen perussukat
Ohje: varpaista varteen; 52s, koko 38-39
Lanka: Järbo Garn Mellanraggi must.harm.oranssi (28314) 
ja Novita Nalle oranssi, yht. 120g
 Puikot: 3 mm
 
Nämä ovat ensimmäiset (ja ehkä viimeiset) varpaista varteen neulomani sukat. Suunnilleen kaikki mikä vaan voi mennä pieleen, meni! Aloitin sukat yhtäaikaa, toisen kerän päältä ja toisen sisältä, koska halusin niistä erilaiset. No ei sitä eroa tullut oikeastaan nimeksikään. Sitten terästä tuli liian pitkä omaan jalkaani (koko 37) ja unohdin tehdä varteen lisäykset (koska ainoat omistamani lihakset löytyvät pohkeista, olisi lisäsilmukat olleet ihan paikallaan...). Halusin käyttää koko kerän näihin sukkiin ja siksi tein resorin Nallesta. Seuraavaksi olikin silmukoiden päättelyn vuoro. Ai että tuli kivan tiukka, ei mennyt edes jalkaan. Tein sitten yhden kerroksen oikeaa ja lisäsin samalla 8s, mutta silti reuna kirraa hieman.
 
Huoh, mutta jostain syystä tykkään näistä silti. Ehkä siksi kun ne on niin epäonnistuneet, ja koska edelleenkin tuo Mellanraggi on ihanan tuntuista lankaa!

5 kommenttia:

  1. Mulla on niin samoja tuntemuksia varpaista aloitettujen sukkien kanssa! :D Ja raidat näyttää kyllä enemmän siltä, että olisit vaivalla täsmännyt ne samoihin kohtiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tai yrittänyt täsmätä, mutta tullu 10cm heitto silti :D Varpaista varteen tyylillä sais varmasti semmosia sukkia jotka sopii ku nenä päähän.. niin jos siis osais arvioida tai mitata sen kohdan millon pitää alottaa kantapää! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...