torstai 23. tammikuuta 2014

Lise-Loten pikkuinen setti


Lise-Loten pikkuinen setti
Lanka: DROPS Baby Merino, lime 09
sukat 25g, tumput 20g
 Puikot: 2½ mm

Kuva vääristää näköjään hurjasti langan väriä haaleemmaksi, mutta kun sisällä tulee niin rumia kuvia. Olen tehnyt tälläisen setin ennenkin ja vieläpä samasta langasta, mutta nyt tein varsiin yhden lisäkerroksen pitsikuviota ja olen näihin todella tyytyväinen. Valmistuvat niin nopsaan ja ovat kauniit, ja vieläpä sopivat niin tytöille kuin pojillekkin.

En ole vielä tehnyt "katsausta" vuoden 2013 neuleisiin, mutta ei kai se vielä liian myöhäistä ole. Eli tässäpä se tulee.

Neljät lapaset

 


 23 sukat
Vauvan peitto ja 12 lasinalustaLangan kulutuksia en ollut kaikkiin töihin merkinnyt, joten se on vähän hataraa tietoa enkä siitä sano mitään. Aloitin blogini kirjoittamisen maaliskuun 15. päivä ja sitä ennenkin olin saanut valmiiksi mm. huivin ja virkatun maton. Pitäkää blogia silmällä, sillä maaliskuussa on varmaankin tulossa arvontaa 1-vuotispäivän kunniaksi! :)

8 kommenttia:

 1. Kaikki työsi on upeita, etenkin tuo vauvanpeitto on ihailtava..Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tuosta peitosta olen kaikista tekemistäni töistä "ylpein" :D Siinä oli kyllä hommaa, mutta se oli kivaa ja aika nopeestihan se valmistuikin. Oli myös ihanaa, kun se oli saajilleen mieleinen :)

   Poista
 2. Vau miten hieno peitto, ihana väriharmonia! En ymmärrä, miten joku saa noin ison projektin valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Valihin hyllystä kirkkaimmat värit Miamista ja siitä se sitten lähti, se suunnittelu ja pään rapsuttelu. Kun jokainen kukka piti olla erivärinen :D Ja kun en kesätöitä saanut, oli mökillä mattojen pesun välissä pihalla istuessa kiva virkata :)

   Poista
 3. Hei😀 hauska yhteensattuma, minulla on myös kutsumanimi Taiju ja juuri nyt on työn alla lähd samanlaiset oliivinvihreät tumput siskontytölle. Varren kuviokin muistuttaa omassa neuleessa olevaa, samoin lanka ja väri👍

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...