tiistai 17. syyskuuta 2013

Ensimmäinen paketti SNY:ltä

Eilen kävin postista hakemassa ensimmäisen paketin SNY:ltäni ja se sisälsi..

  • kaksi kerää Novitan Siru -lankaa
  • kaksi Pepe lakua
  • kaksi tuikkua
  • kaksi neulottua liinaa
  • Muumiaiheinen "tuikkuhommeli" (en tiedä oikeaa nimeä esineelle, mutta ihana se on)
  • Just Socks -neulekirjan
  • kortin, jossa koiran rukous ranskaksi
Kiitos SNY kivasta paketista! :) Paketti on oikein minun näköiseni, pidän koirista, villasukista, lakritsista, itse tehdyistä asioista ja Muumeista! Kirjan selasin läpi eilen nopeasti ja siellä oli ohjeita jotka pitäisi saada kyllä pikimmiten puikoille.

Riittääkö nuo kaksi kerää Sirua naisen lapasiin?


Olin siis viime viikon Lapissa ja reissu oli ihana! Sää oli mahtava ja maisemia tunturien huipuilta katsellessa mieli lepäsi. Mitään töitä en ole vähään aikaan valmiiksi saanut (yhet sukat päättelyä vaille valmiit), kun opiskelut alkoivat taas ja rytmit ihan sekasin kesän jäljiltä. Mutta tuon reissun jälkeen kyllä taas jaksaa neuloa! :)


Kävimme reissun aikana pyörähtämässä Ruotsin puolella ja sieltä tarttui mukaan kolme 100g kerää Mellanraggi lankaa. Olisin voinut ostaa joka värivariaatiot noista, mutta onneks oli mukana myös järjenääniä, eivät olleet nimittäin yhtään halvempia kuin suomalaisetkaan langat. Kotimatkalla piipahdettiin Riikka-Piikassa josta tarttui mukaan kolme kerää Fabelia ja Regian Zoofaria. Harmitti kun jälkimmäistä ei ollu juuri niissä väreissä mitkä olisin halunnut, eli keltamustana ja pinkkimustana, mutta on tuokin ihan kiva väri. :)

8 kommenttia:

  1. IHana paketti!
    Tee joskus jtn kivoja luonnoksia tuosta sukkakirjasta^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään paketisti itsekkin! :) Tuo kirja on kyllä hyvä lisä omaan, vielä suppeaan, neulekirjavalikoimaan; siinä on neuvottu myös tekniikoita, kuten magic loopia, mitä en ole vielä itse kokeillut. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. On :) Ainoa harmi, että nuo tuikut on tuoksuvia, koska jos niitä poltan saan migreenin. Mutta onhan ne niin ihanan värisiä, että menee kyllä koristeenakin! :)

      Poista
  3. Alkoi lakua tehdä mieli tätä juttua lukiessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakut meinas tulla syötyä jo ennen kuin kerkesin kuvan paketista ottaa! Onneks muistin sitten, ettei kuvaan olisi tullu pelkät kääreet :D

      Poista
  4. enkelikello :D vaik sulla onkin muumeja (itellä löytyy noita-akkoja)
    kiva paketti kokonaisuudessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mietinki, että minun ollessa pieni meillä on kotona ollut joskus samanlainen, mutta siinä oli enkeleitä, että liittyiskö se nimi jotenki niihi. Mutta en vaan saanu käännettyä sitä päässäni oikein :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...