perjantai 27. syyskuuta 2013

Sininen meri

Hups.. Kyllä muille neulotaan innoissaan sukkia, mutta avokki jää ilman? Aloitin sukkia hänelle jo 13.6., mutta vasta eilen sain ne valmiiksi ja tänään pääteltyä. Onko muidenkin avokit/miehet/vaimot, joutuneet kärsimään tästä?


Nämä kärsivät eriparisuudesta, kun toisen sain valmiiksi jo kesäkuussa ja ilmeisesti käsiala tässä välissä on tiukentunut. Aloitin sukat suunnilleen samasta kohdasta lankaa, mutta uudemmassa sukassa kantapää alkoi aikaisemmin väriraporttiin nähden. Olen muutenkin vähän pettynyt langan väriraporttiin, koska DROPSin sivuilla olevasta kuvasta ei olisi voinut aavistaa siinä olevan noin paljon sinistä. Värit on kyllä kivat, mutta ei vastannut sivuilla olevaa kuvaa.


Ennen kärkikavennuksia langassa oli solmu! Ylempi sukka on uudempi, josta huomaa tuon violettisävyisen raidan uupumisen kokonaan solmun takia ja muutenkin lanka jatkui ihan oudosti solmun jälkeen. Olisin kuitenkin joutunut katkomaan aika pitkän pätkän lankaa, jotta olisin saanut langan jatkumaan oikein, joten annoin olla ja ei noi nyt niin erilaisille näytä.


Miehen perussukat
Ohje: 64s, 2o 2n joustin, tiimalasikantapää, koko n. 41
Lanka: DROPS Fabel Print, blue sea (162), 66g
Puikot: 2,5 mm

Avokilla on melko pienet, mutta lättäläpsyttimet, joten nämä saattaa näkyä omissakin jaloissani kivan värin vuoksi. Vaikka oma jalkani onkin 37,5, menevät nämä omissakin jaloissa, koska avokki halusi istuvat sukat edellisten lörppäsukkien rinnalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...