perjantai 19. heinäkuuta 2013

Tökkii tökkii, yök!

Olin kaksi viikkoa mökillä ja kun sää salli, ei kyllä tehnyt yhtään mieli neuloa! Sain minä siellä yhden parin valmiiksi...


KYH 4/22
aloitettu 5.6., valmistunut 6.7.

Malli: Piirakkasukat, koko 39
Lanka: Novita 7 veljestä, vaaleanvihreä
Puikot: nro 3½
Omiin töpöttimiini nämä ovat isot, mutta kuvasinpa nämä silti näin. Nämä menevät odottelemaan joulua, kunnes pääsevät äitini pakettiin.
Kun ilma ei mökillä suosinut ja neulominen alkoi tuntumaan pakkopullalle, ostin kasan Novita Miamia ja päätin virkata vauvanpeiton niistä. Valkoista reunoihin, sinistä, violettia, vaaleanvihreää, keltaista, korallia sekä vedenvihreää/-sinistä/turkoosia(?).
Mutta kappas! Kun olin virkannut 31 erilaista afrikankukkaa, löysin tuon koskemattoman kerän pussin pohjalta! Kyllä kiroiluttaa ja ärsyttää ja kaikkea mahollista.. No teenpä sitten hieman isomman peiton, jotta tuotakin väriä pääsee mukaan.

Tänään valmistui sitten pakolla väkertäen junasukat.


KYH 15/22
aloitettu 15.6., valmistunut 19.7.

Malli: Junasukat, koko 20-21 (pohja 12cm)
Lanka: Novita Ipana, vaaleanharmaa
Puikot: nro 2½
Taitavat siis minun KYHäilyni jäädä pahasti puolitiehen. Vasta 7 paria valmiina, eikä millään jaksaisi neuloa. Kyllä se innostus taas palaa kunhan ei vaan pakolla neulo, ainakin toivon niin. Onpahan sitten valmiita aloituksia pitkäksi aikaa! :) Vaikka en usko, että pystyn olemaan ostamatta uusia lankakeriä ja aloittamatta niistä jotain uutta kivaa ja jännää.

3 kommenttia:

 1. Ihania sukkia on syntynyt! Pakkoneulominen on kyllä kamalinta mitä tiedän tässä harrastuksessa, jotenkin siihenkin vaan aika-ajoin ajautuu kun niin paljon haluaisi uutta kutoa ja vanhaakin pitäisi saada alta pois.. Itse yritän aina rauhoittua siinä vaiheessa kun pakkopulla alkaa kyläilemään, neulomisen kun pitäisi olla nautinnollista ja rentouttavaa =)

  Ja sitten vielä.. Kun niitä ihania uusia lankoja tulee kauppoihin ja niitä on pakko ostaa ja taas aloittaa jotain uutta vaikka edellisetkin olisi tekemättä ;) Mutta tämä kuuluu tähän harrastukseen ja sehän tästä niin ihanaa tekeekin!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päätinkin tässä, että en ala neulomaan ellei tee tosiaankaan mieli. Tuleepahan sitten valmista kun on tullakseen ja sukat sitten tehty rakkaudella eikä vihalla :D

   Lankaostokset meinaa vain köyhän opiskelijan lompsalle olla hieman liian kallista :D Ja sitten laesta haalitaan kaikki mitä käsiin saa ;) Tästä hyvä esimerkki seuraavassa postauksessa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...