torstai 25. heinäkuuta 2013

Lankaostoksia


KYH 3/22
aloitettu 4.6., valmistunut 24.7.

Malli: Höpöhöpöt, koko 37
Lanka: Novita 7 veljestä, Raita ja keltainen
Puikot: nro 3½

Nämä valmistuivat siis eilen. Mietin pitkään, kehtaako tällaisia antaa kenellekkään, mutta avokin myönnytysten jälkeen päätin paketoida nämä hänen mumminsa joulupakettiin.

Sitten niistä lankaostoksista joita olen koittanut kovasti välttää, siinä kuitenkin onnistumatta.


Nämä Regian Hand-dye Effect by Kaffe Fassett kerät ostin jo viime viikolla. Nimittäin olivat 5€/kerä! Mukaan lähti myös nro 2 puiset sukkapuikot (en tosin saa selvää mitä puuta vai onko puuta laisinkaan?). Olivat sen verran tyyriit, että toinen paketti jäi kyllä hyllylle keikkumaan. Ehkä joskus tulevaisuudessa sen käyn ostamassa.

Tämä kasa on sitten eilisen saldoa. Oikeassa yläkulmassa olevat Novitan Marilynit (50g = 109m, 40% puuvilla, 30% viskoosi, 30% polyakryyli) ostin kirppikseltä hintaan 1,50€. En tiedä kylläkään mitä noilla teen? :D Sitten menin Korunappiin ja siellä oli koreissa paljon erilaisia lankoja ja niistä tarjous 5€/pss! Huomasin kuitenkin, ettei yhtä lankaa ollut kuin maximissaan kaksi kerää, mutta sain minä jotain haalittua ;) Mukaan lähti Sandnes mini Palett superwashia yksi kerä, kaksi kerää Rowan Purelife Organic Cotton Naturally Dyedia, Adriafil Sierra Andinaa (100% alpakkaa) ja Sadnesgarnin Sisua. Osaatteko sanoa riittääkö nuo alpakkalangat ja Sisut sukkiin? Entä tuo Palett? Mitä te noista tekisitte? :) Ostin myös KnitPron koivuviilu(?) 60cm pyöröpuikon koossa 2, ideana koittaa neuloa kahta sukkaa yhtäaikaa. Onnistuuko tolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...