perjantai 28. kesäkuuta 2013

KalajokisukatKYH 6/22
aloitettu 6.6., valmistunut 28.6.

Malli: Kalajoki, koko 37,5
Lanka: Novita Nalle, turkoosi
 Puikot: nro 3
 
Köh köh... Hirveen epätasanen tuo mun käsiala näissä sukissa sileällä! Voi myös johtua tästä älyttömästä helteestä, siitä että olen neulonut näitä monena eri päivänä, jolloin fiilis on vaihdellut ketutuksesta pilvissä leijailuun tai yksinkertaisesti siitä, että olen huolimaton :D Kauniit näistä silti tuli, ainakin omaan silmään ja omiin tassuihini nämä oli tarkoitettukkin. Saattaapa tämä malli päästä useammankin kerran puikoille, tykkään.


Myös arpavoittoni saapui tällä viikolla! Osallistuin siis Lindan lankaterapia -blogin arvontaan ja onni suosi minua kerrankin. Postipate toi tullessaan ihanaa punaista Regia 6-fädigiä. Kiitos Linda! :)

Huomenna lähdenkin mökille viikoksi, joten puikkojen kilistely voi jäädä vähemmälle, ellei sitten ala satamaan. Hyvällä säällä aika taitaa mennä mattojen pesuun, koirien kanssa uimiseen ja lötköttelyyn. Olen kylläkin jo nyt jäljessä KYHäilyissäni, mutta pakko nauttia näistä ihanista (välillä turhankin kuumista) säistä!

4 kommenttia:

  1. Nuo Kalajoet on kauniit, itsekki alotin tekeeen - purkuun mäni kantapään jälestä ;) Nimittäin kiristi sen verta, että kavennukset ''repi'' silmukoita ''levälleen'' ja oli muuten rumaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsellä on tosi löysä käsiala, mutta silti minunkin versioissani tuntui kantapää hassulle, siksipä nämä kuvattu vain päältäpäin ja itselle jäivät :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...