torstai 6. kesäkuuta 2013

KYH 3 & 4 / 22 aloitettu

Aloitin alla olevassa kuvassa olevat naisen sukat 3.6. ja lankana seiskaveikkaa. Aloin neulomaan näitä samalla väriyhdistelmällä kuin Pikku tytön lapasia siinä toivossa, että ne näyttäisivät yhtä hyville. No, se ei kyllä toteutunut.. Mutta en jaksa purkaakaan, kun jo noin pitkälle pääsin ja ovat todella hitaat neuloa. Katsellaan tarkemmin sitten kun ovat valmiit, josko näyttäisivät himpun verran paremmille.


4.6. meni kokonaan purkamiseen! Aloitin Novita kevät 2013 -lehdessä olleet sukat (malli 36) Pikkusisko langasta, mutta niistä tuli järkyttävän kokoiset, ja hermo paloi siihen lankaan, kun näytti todella järkyttävälle. Aion tehdä nuo sukat kyllä vielä, mutta levätköön lankakerät hetken, ennen kuin niihin uudestaan lankean.

Nämä piirakkasukat aloitin sitten 5.6. ja lankana ihana vaaleanvihreä seiskaveikka. Oman koneeni näytöllä väri näyttää paljon haaleammalle kuin se oikeasti on. Tätä mallia on kiva neuloa, eikä meinaa malttaa lopettaa, "Vielä yksi mallikerta.. eiku vielä yks, tai kaks".


Aloitin eilen myös Regia 6-fädigistä miesten sukat kärjestä varteen tyylillä ja tänään puikoille pääsivät Kalajoki-sukat, mutta niistä lisää seuraavalla kerralla, kun en niitä ole saanut vielä kuvatuksi :)

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä sukkia olet aloittanut, jäänpä ihastelemaan miltä ne näyttävät kun saat valmiiksi!

  Kiva on blogisi muutenkin, jään mielelläni seurailemaan aikaansaannoksiasi! =)

  Tervetuloa visiitille myös Villaa Sukissa-blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ole vielä kovin montaa lukijaa blogillani, mutta onneksi joitakin miellyttää :)

   Ja varmasti teen vastavisiitin, liityinkin jo lukijaksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...