lauantai 5. joulukuuta 2015

Ohjeenlukutaidot(tomuus)

Törmäsin Facebookin Neulonta-ryhmässä Sari Suvannon Langan rytmi vol. 2:seen, jossa on todella kivoja ohjeita sukkiin 7 veljestä langalle, ja vieläpä ilmaiseksi. Jotain helppoa ja nopeaa oli saatava puikoille edellisessä postauksessa mainitsemieni kirjoneulesukkien vastapainoksi. Ohjeeksi valikoitui Sulosoinnut.


"Luin" ohjeen läpi ja loin puikoille silmukat. Noniin, heti tässä meni vikaan. En sitten jaksanut purkaa aloitusta, vaan tein ohjeen "nyppyläreunuksen" tilalle kolme kerrosta ainaoikeinneuletta. Varsi valmistui nopeasti, koska sitä oli mukava neuloa ja ruutupiirroksen oppi ulkoa ensimmäisen toiston jälkeen. Sitten kantapää; laiskurina valitsin suosikkini tiimalasikantapään. Ja taas meni metsään... Ohjeen toteuttamisen kannalta olisi ollut välttämätöntä tehdä kantapää kantalapulla. Tein jalkaterän sitten yksinkertaisesti sileälläneuleella. Eipä siinä, nämä ovat nätit ihan näinkin.


Sulosoinnuttomat

Ohje: Sulosoinnut, Langanrytmi vol. 2 by Sari Suvanto, koko 37-38
Lanka: Novita 7 veljestä,  kirkas vihreä (394), n. 95g
Puikot: 3,5mm puiset

Tein sukat itselleni, koska omassa villasukkavalikoimassa ei ole monia paksuja sukkia. Ja mitä tästä opimme? Jos haluat saada aikaiseksi samanlaisen lopputuloksen kuin ohjeen kuvissa on, lue ohje ihan oikeasti läpi kokonaisuudessaan, ennen kuin edes ajattelet silmukoiden luontia. Seuraa ohjetta myös työn välivaiheissa, kuten ennen kantapään aloittamista. Nämä ohjeiksi itselleni vastaisuuden varalle..


Minut löytää myös Ravelrystä ja näiden sukkien projektiin pääsee tästä. Sukat valmistuivat kahdessa illassa jo viikko sitten, mutta kun on niin pirun pimeää, en saanut näitä kuvattua ennen viikonloppua. Toivottavasti lunta tulisi pian, saisi kivempia kuviakin! :)

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!


1 kommentti:

  1. Buy Facebook Followers

    Buy Facebook Followers for Your Profile

    There are things you better share only with your friends. For everything else, we have Facebook followers. When you use your Facebook profile for public posts, the number of your followers plays an important role. If the increase is very slow, also your postings will fall by the wayside. Do you want to stop waiting? The solution is easier than you think: just buy Facebook followers!

    Please visit our service link: Buy Facebook Followers

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...