perjantai 25. huhtikuuta 2014

Huhuu..!


Kipeänä kotona möllötellessä tuli virkattua tämä pöllö valmiiksi. Ei taas kyllä visio ja toteutus kohdannut niin kuin olin suunnitellut ("Monivärinen lanka varmasti sopii, kun eihän pöllöt yksivärisiä ole!!"). Juu ei. No sainpahan kuitenkin tuon iäisyyksiä lankakopassa marinoituneen langan käyttöön. Siitä olen yrittänyt värkätä lapselle nuttua, sukkaa, lapasta, mutta missään se ei ole oikein toiminut. En viitsinyt kuitenkaan roskiin heittää, kun on mielestäni niin söpön väristä, vaikka natiseekin ihan älyttömästi (100% akryyli)! Yksi 50 gramman kerä jäi vielä, ehkä siitäkin voisi jotain virkata.


Ei Pöllömpi
Lanka: Novita Veera, valkokirjava (825), 100 g
  Koukku: 3½ mm

Täytteenä vanhan tyynyn sisälmyksiä ja niitä sisään laittaessa tuo lanka teki kepposet ja venyi joistain kohdin älyttömän näköiseksi. Silmienn valkeat osat sekä nokka on virkattu 7 veikasta ja silmän ympärykset on Woolia. "Korvassa" oleva silkkinauharusetti ei ole millään kiinni, kun en tiedä miten sen fiksusti saisi. Ehkä liimaa? Nyt kun tätä katsoo (vihan työtä kohtaan hälvettyä), niin voisi kai tämän jollekkin pienelle tytölle lahjaksi antaa.

2 kommenttia:

  1. Eihän tämä ole kuule pöllömpi ollenkaan! :) Monesti lankoja valitessa kuvittelee saaneen hyvänkin idean värien yhdistelmistä, kunnes valmiissa työssä joutuu toteamaan, että ajatus hyvä, toteutuksena huono... Mutta sitähän tämä ei ole vaan ihana on tämä pöllösi! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Olen alkanut nyt itekkin tottumaan tämän ulkoiseenolemukseen ja no, ei se ihan niin huono ole kuin olisi voinut olla! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...