tiistai 4. maaliskuuta 2014

Arvonta suoritettu



Blogissani pyöri ensimmäinen arvonta 13.2.-3.3.2014 ja nyt synttäriarvonta on suoritettu. Tittididii, voiton vei Silmukan saalistus -blogin kirjoittaja Silmukan saalistaja!

" Huomasin, että olen silloin tällöin täällä vieraillut Käsityöblogit-facebookryhmän kautta, mutta nyt liityin lukijaksi, koska tämä on ihana blogi! :) "

Onnea voittajalle! :)

Seuraavan arvonnan suoritan varmaankin sitten taas 2-vuotispäivänä tai ehkäpä sitten kun 50 lukijaa tulee täyteen, saapas nähdä :) Tykkään arpoa, koska koen paljon antamisen iloa ja pidän siitä!



Tässä vielä yksi vähän aikaa jo valmiina ja käytössäkin ollut tekele, mihin olen tyytyväinen.


Palmikkokauluri
Ohje: Novita, Talvi 2013 (soveltaen)
Lanka: Novita Hile, roosa (591), vajaa 100g
 Puikot: 6 mm

Ohjeesta poiketen neuloin tämän kokonaan pelkkää palmikkoneuletta ja yhdistin sitten virkkaamalla päät yhteen. Puikot olisi saanut olla paksummat, mutta seuraava koko mitä itseltä löytyy on 10mm. Kaulurista tuli ihanan lämmin ja pehmoinen, harmi etten kerennyt sitä tänä talvena useampaan otteeseen käyttämään. Lankaa ei itse työhön kulunut ihan koko kerää, mutta lasken sen menneen tähän kokonaisuudessaan. Heitin loput (alle 10g) kerästä roskiin, kun en sitä viitsinyt säilöäkkään.

6 kommenttia:

  1. Onnea Silmukan saalistajalle!
    Mä käytin huiviin myös tuota vaaleanpunaista Hilettä. Ihanan blingiä ja tyttöväristä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin ensin, että tekisin pipon, mutta päädyin kauluriin, koska huiveihin yms. sopii mikä vaan väri :) Blingiä pitää olla, mutta tässä ei ole liikaa! :)

      Poista
  2. Aivan mahtava arpaonni! Juuri maanantaina sain sähköpostin toisesta blogiarvonnan voitosta :D Nyt pitäisi kyllä lotota, jos siinäkin onni suosisi ;) Lankalaihis menee nyt kyllä hetkellisesti plussan puolelle, mutta onneksi on vielä alkuvuosi ;)

    Ihanan kaulurin olet tehnyt! :) Kaunis kuvio ja ihanan värinen lanka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Nyt on suosinut onnetar, suosittelen todellakin lottoamista! :D

      Poista
    2. Haastoin sut blogissani :)

      http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/03/blogigalluppi-haaste-bh-0631.html?showComment=1394087634111#c3687022864066727531

      Poista
    3. Kiitos! :) Vastailenpa tuohon piakkoin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...