maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pointelle


Sain kuin sainkin nämä sukat vihdoin valmiiksi, vaikka sormenpäistä "veri lentikin", kun ei ole tottunut niin ohuilla puikoilla neulomaan. Yksi puinen puikko hajosi taas päästään, mutta neuloin sillä ehjällä päällä sitten. Kymmennen puikkoa, kahdet sukat ja jo kaksi hajallista puikkoa.. Hmm.. Mutta metalliset puikot sitten taas taipuisi ja tuntuu, että bambuiset hajoaisi miljoniin osiin.


Pointelle
Lanka: Regia 4-fädig, harmaa (01968), 90 g
 Puikot: 2 mm koivu

Malli on kyllä todella nätti, tykkään! Tein ohjeesta koon L, koska nämä eivät jää itselle. Neuloin jalkapöydän kuitenkin ohjeesta poiketen 70 silmukalla 72 silmukan sijaan. Näistä piti tulla ainakin 39, mutta sain ne näyttämään omissa jaloissani 37 koon sukille. Testasin sitten näitä vielä avokin Mikki Hiiri -jalkoihin, ja kyllä ne menee vielä 40 koon jalkoihinkin. Vasemmalle kallistuvia kavennuksia en saanut taaskaan nätiksi ja jalkapohjaa ei passaa kuvailla! On nimittäin ohuella langalla tuo oma käsiala vielä vähä sieltä tänne päin.. Mutta loppujen lopuksi olen näihin tyytyväinen ja eikun seuraavat Cookiet puikoille! :)

13 kommenttia:

 1. Mulla sama ongelma, etten saa toista kavennusreunaa menemään yhtä nätisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on, kun toiset saa sen yhtä siistiksi kuin 2 o yht?! :S Oon koittanu yliveto-, takareunoista- ja ssk-kavennusta, mutta aina yhtä törkee tulee :D

   Poista
 2. hienot sukat ainakin! minullakin on ongelmia kavennuksen kanssa, sinulla on ihan kauniisti. En ole vielä neulonut ohuemmalla kuin 3 mm puikot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onneksi en yleensä otakkaan lähikuvia neuloksista ja nuo sukat on kunnolla venytetty mun jalkoihin, kun ne on muuten niin lörpät niin ehkä ne kavennukset silleen tasottuu sitten :)

   Poista
 3. Hienot tuli näistäkin! :) Olen itsekin neulonut Pointellet ja tein sukat Nallesta S-koolla. Niistä sukista tuli jotkut 35 jalkaan sopivat :DD oli sen verta kireät ettei kovin helposti 37 jalkaan saanu mahtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hehe, tuliko siitä neuloksesta sitten niin tiheää ja paksua, että siksi tuli niin pienet? Kun luulisi, että kun Nalle on aika paljon paksumpaa kuin ohjeitten langat, niin sukista tulis järkyttävän isot :D

   Poista
  2. Joo niistä tuli nimenomaan tosi paksut ja jäykät. Melkein seiso itekseen pystyssäkin :D Taisin meinaa neuloa vielä kaikenlisäksi 2.5mm puikoilla.

   Poista
 4. Tosi kauniit sukat, hienon monimutkainen tuo malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pakko oli koko ajan tuijottaa ruutupiirrosta, ei sitä mitenkään oppinu ulkoa :D

   Poista
 5. Vitsit miten kauniisti nousee tuo kuvio esiin harmaasta langasta! Kiva blogi sinulla, jään lukemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa lanka kyllä kaipaa yleensä jonkin kuvion, että sukat ei ole tylsät ja näistä tykkään kyllä itsekkin :) Kiitos ja tervetuloa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...