lauantai 26. lokakuuta 2013

Mökki-inspiraatiotaOsan syyslomasta vietimme mökillä. Muistin, että mökillä on paljon villasukkia ja päätin osan niistä kaivaa esille ja kuvata. Tarkoituksena saada niistä ehkäpä jonkin sortin inspiraatiota nyt tai tulevaisuudessa. Kätköistä löytyi myös tuo pipo, jonka olen joskus peruskoulussa itse neulonut Nalle Colorista.

Aikun askareet -blogin kirjoittaja heitti minulle haasteen, johon aion nyt vastailla. Valitettavasti aikasemmin saamani "30 päivän haaste" meni puihin, koska en ollut ottanut kysymyksia ylös ja nyt Diagnoosi: Neulontaholisti -blogi on poistettu, jossa siis kysymykset olisivat olleet. Heitän vastauksien sekaan mökillä ottamiani kuvia. Suurinosa niistä kuvista kyllä epäonnistui, mutta joukossa oli muutamia ihan ok kuvia. Noniin..


Kierrejoustinta

Hasteen säännöt:
1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Jokaisen haastetun tulee vastata 11 kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut.
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä uusille haastetuille.
4. Haastajan tulee valita 11 blogia, joissa on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa, kuka sinut on haastanut ja kenet sinä haastat.
6. Ei takaisin haastamista.

1. Mikä on lähinnä sydäntäsi: neulominen / virkkaaminen / puutarhatyöt / lukeminen / joku muu;mikä?
Neulominen, mutta tykkään myös lukea. Omat koirani ovat minulle myöskin todella tärkeitä ja tykkään touhut niiden kanssa.

2. Mitä harrastamiseen liittyvää olet viimeksi hankkinut?
Lankaa varmaankin :D

Pitsiä ja raitaa

3. Onko sinulla kotona jokin tietty paikka, missä teet käsitöitä, luet tms.?
Neulon sohvan nurkassa.

4. Miten aloitat aamusi?
Arkisin kiireellä. Pistän herätyksen soimaan niin viimetinkaan, ettei siinä paljon ehdi tehdä muuta kuin siistiytyä ja käyttää koirat aamutarpeillaan.

5. Miten rentoudut?
Kaikista rennoimman fiiliksen saan luonnossa liikkumalla, mutta silloinkin vain jos koirat päättävät käyttäytyä kunnolla.

6. Mikä saa sinut hymyilemään?
Huumori, iloiset lapset, koirat...

Erilaisia ja värikästäkin raitaa

7. Oletko pitänyt kauan blogia? Mikä sinut sai aloittamaan blogisi pitämisen?
Aloitin kirjoittamaan tämän vuoden maaliskuussa, joten en vielä kauaa. Toiseen kysymykseen olenkin vastannut jo aikasemmassa hasteessa:
"Olin pitkään jo selaillut netissä muiden neuleblogeja joista sain inspiraatiota, ideoita ja neuvoja. Tuli sitten tunne, että haluaisin itsekkin omalla blogillani jakaa ideoita ja inspiraatiota muille :) Tämä on myös hyvä väline siihen, että jos haluaa tehdä jollain mallilla toiset sukat ja tänne on ensimmäisestä parista kirjoittanut, saattaa kirjoituksessa olla itse kirjoittamia vinkkejä ja huomioita (esim. silmukka määrä tms.) joita sitten hyödyntää."
8. Seuraatko säännöllisesti itseäsi miellyttäviä blogeja? 
Seuraan. Kun olen ne listannut omaan blogiini, löydän nopeasti niiden uudet kirjoitukset, jotka käyn hetimmiten lukemassa.

9. Osallistutko blogiarpajaisiin?
Osallistun, jos vastaan tulee. Arpaonni onkin suosinut minua jo kahdesti blogiarpajaisissa :)

10. Mitä toivot alkavalta talvelta?
Pidän talvesta, joten toivon kohtuullisia pakkassäitä ja muutenkin kauniita ilmoja. Jospa pääsisi edes kerran rinteeseen laskettelemaan.

11. Millainen on joulusi?
Perheen kanssa rentoa yhdessä oloa ja paljon hyvää ruokaa!
Nuo lapaset oli oikea aarre kun ne löysin! Muistan itse pitäneeni niitä joskus pienenä. Otin lapaset mökiltä mukaani ja kysäisin vanhemmiltani, että muistavatko he kuka nämä on neulonut. Eivät olleet täysin varmoja, mutta epäilvät ostaneensa ne joskus jostain myyjäisistä. Kotiin päästyäni aloin heti jäljentämään mallia ja toisen lapasen olenkin jo valmiiksi saanut! :) Jospa ne saisin pian kokonaan valmiiksi, jotta tänne voisi laittaa jotain myös niistä itsetekemistä töistä pitkästä aikaa.

2 kommenttia:

 1. Kiitos Taiju.
  Minäkin pidän talvesta, joten odotellaan vaan lunta ja kohtuullista pakkasta. Nyt onkin niin pimeää,märkää ja harmaata.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  Mukavan näköisiä sukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle haastamisesta! :) Joo tämä syksy on aika synkkää, joten tulis jo vaan ne pakkaset reippasti niin illallakin näkis jotain pihalla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...