keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Hiljaiseloa

Huh, en ole jaksanut päivittää blogia pitkään aikaan, tosin en ole saanut mitään valmiiksikaan. Nämä helteet ei sovi minulle, kun kädet hikoaa sekunneissa jos meinaa neuloa. Olen kyllä aloitellut moniakin töitä, mutta ne on vähän tyssännyt sitten. Saan myös tästä helteestä usein migreenikohtauksia, joten sekin on verottanut. Virkkaus kuitenkin luonnistuu helteillä paremmin. Olenkin jatkanut palapeittoprojektiani, jonka aloitin syyskuussa.


Tarkoituksena oli käyttää näihin 7 veljestä -langan jämiä, mutta olen kyllä sortunut ostamaan kokonaisiakin keriä, jotta olen saanut vähän erilaisia värivariaatioita noihin kolme värisiin paloihin. En ole vielä ihan varma teenkö tästä torkkupeiton, vai jaksanko jatkaa isoksi parisängyn päiväpeitteeksi. Palojen koko on noin 17 x 17 cm, mutta silti niitä pitäisi tehdä ihan mahdoton määrä isoon päiväpeittoon.


Paloja on valmiina yhteensä 27 kpl ja tuo kuvassa näkyvä keskeneräinen. Yksivärisiä on 16, yksi raitalangasta tehty ja 10 +1 kolmiväristä. Tarkoitus olisi, että noita kolmivärisiä tulisi valmiiseen työhön enemmän. Haluaisin myös, ettei yksikään pala ole samanvärinen, mutta saa nähdä onnistuuko! :D

2 kommenttia:

  1. Hyvällä alulla kuitenkin on tuo projekti. :) Valmistuisiko se nopeammin, jos otat tavoitteeksi virkata vaikka kolme palaa päivässä? Itselläni on vähän samaa mallia oleva vauvan viltti tekovaiheessa. Ajattelin olla ajoissa liikenteessä, kun ystävä saa muksun joulukuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palojen malli on oma viritelmäni Pajusta, kun en löytänyt siihen mistään ohjetta niin kehittelin sitten tämän jonkun kuvan perusteella. Tilkku on kyllä ihana, ja vauvanpeitto olisi tästä kyllä kiva :) Olen yrittänyt pitää vaikka minkälaisia sääntöjä tämän kanssa, mutta päädyin siihen, että teen niin monta palaa kerralla kuin vain kehtuuttaa, mutta en kuitenkaan pakota itseäni siihen joka päivä, muuten taas kyllästyn :D Mutta lupaan olla pitämättä kovin pitkiä taukoja, ettei tästä tule 20 vuoden projekti :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...