torstai 19. joulukuuta 2013

Palmikkoa miehelle

Viimeinen joululahjasukkapari valmiina. Tai on ollut taas valmiina jo pitkään, mutta pääteltyä sain vasta tänään. Kuvaaminen ei taas onnistunut. Otin ehke sata kuvaa, mutta ainoa mikä ei ollut niin tärähtänyt on alla oleva ja siinä tietenkin leikkaa sukan kärki pois! :D


Miehen palmikkosukat
Ohje: Novita Syksy 2010, koko 42
Lanka: Novita 7 Veljestä Nostalgia (083), 170g
 Puikot: 3,5 mm

En halunnut tehdä mitään perussukkia joululahjoiksi, mutta erilaisia miesten sukkamalleja on hyvin vähän. Törmäsin tuohon ihanaan Nostalgia-lankaan ja ajattelin, että siitä voisi tehdä ihan perussukatkin, kun lanka on kerta niin hienoa. No en kuitenkaan tykännyt niistäkään, joten purin ja löysin miesten palmikkosukkien mallin Novitan sivuilta pitkän netissä palloilun ja selailun jälkeen. Malllin palmikko ei ole mielestäni ollenkaan naisellinen vaan miehekäs. Olenkin hyvin tyytyväinen lopputulokseen.

2 kommenttia:

  1. Mä kans katselin tätä mallia kun miehille suunnittelin joululahjoja. Täytyy kokeilla vielä joskus. Todella kauniisiti sopii tuo lanka malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan! :) Usein monivärinen lanka tuppaa hävittämään palmikot ja pitsit, mutta tuo lanka ei kyllä sitä tee :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...