maanantai 26. elokuuta 2013

Pitsiä

Nyt jotain valmistuikin. Neulemojo on saapunut takaisin! :)


Arpia ja mustelmia koivet täynnä! Ja voisihan tuo jalkojen asento olla hieman "sulokkaampi". Tätä kuvauspuolta pitääkin harjoitella "hieman" lisää ja "hieman" ahkerammin.

Lanka (40% villa, 35% akryyli, 25% polyamidi) oli pehmeämmän tuntuista verrattuna 7 veljekseen, mutta kylläkin natisi hieman neulottaessa. Sukat on kivan tuntuiset paljaissakin jaloissa.


Pitsineulesukat 
Ohje: Novita
Lanka: Novita Impivaara, väri 061
Puikot: nro 3½
 
Ohjeesta poiketen oikaisin ja tein varteen joustinneuleen sijasta sileää neulosta, koska oma joustinneuleeni tuppaa olemaan "levällään" kun oikeat silmukat ovat rumia. Olisin silti voinut lukea ohjeen loppuun asti ja tehdä pitsikuvion molemmille puolille kaksi nurjaa silmukkaa, niin kuvio tulisi paremmin esille. Olen silti näihin tyytyväinen ja ihastunut! :) Näistä tuli turhankin sopivat omiin jalkoihin, joten jää vielä mietintään pidänkö itsellä vai raaskinko paketoida pukinkonttiin nämä.

Vielä tämä viikko lomaa ja sitten takaisin koulunpenkille. Tosin vain yksi viikko koulussa ja sitten lähdetäänkin viikoksi Ylläkselle! Odotan niin kovasti tuota matkaa, koska en ole koskaan päässyt Lappiin muuna vuodenaikana kuin talvella. Toivottavasti SNY:ni saa pian korttini ja on siis vielä mukana jutussa, jotta saan lähetettyä pakettini ennen reissuun lähtöä, koska lähdemme perjantaina ja tullaan kotiin seuraavan viikon sunnuntaina. Jäisihän siihen maanantai vielä aikaa paketin lähetykselle, mutta pitäisihän sisältöäkin siihen saada hommattua.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...