perjantai 4. huhtikuuta 2014

Meringue Pie


Aikaa on taas vierähtänyt viime päivityksestä. Syynä varmaankin laiskuus, joka johtuu opiskelujen kevään loppupuristuksesta (ts. joka viikko joku koe tai tehtävän palautus). Iski meille flunssakin. Avokki oli viime viikon lopusta kaksi päivää flunssassa ja minä tietenkin ihmettelin ja kehuskelin, kun en itse ole pitkään aikaan ollut kunnon flunssassa (normaalisti lähes kuukausittain). Ja tadaa, eikös se minuun iskenyt sitten oikein kunnolla! Nyt viikon röhisseenä ja puolikuolleena möllötellessä alkaa jo vähän olo paranemaan. Olen minä silti neulonut, koska sain ihka ensimmäisen sukkatilauksen!


Piirakkasukat
Lanka: Novita 7 veljestä, valkoinen (011), 105 g
 Puikot: 3½ mm

Olen tehnyt viime kesänä ensimmäiset piirakkasukkani ja koska silloin tykästyin malliin, oli nyt "syy" tehdä ne uudelleen, sillä toiveena oli pitsisukat. Tein näihin varsiin 7 mallikertaa ja jalkaosioon tuli 8 mallikertaa plus kärki. Nämä valmistuvat kyllä niin nopsaa (näihin meni 3 iltaa), kun koko aika on tehtävä "vielä yksi mallikerta, tai no vielä yks.. tai kaks". Näitä oli kiva neuloa ja ne on kyllä kauniit, pakko myöntää ja niistä tulee mieleen ihan marenki! (perjantaimässyt mielessään täällä) :D

Kysymys teille lukijat: Onko blogini linkkien väri liian kirkas/haalea? Meinaan, kun omia silmiä alkaa vähän kirveltämään noita katsoessa (voi kyllä syynä olla flunssakin).

6 kommenttia:

 1. Kiva tuo piirakkamalli. Itsekin olen siitä muutamat sukat tehnyt. Pikaista paranemista toivottelee täällä toipilas, joka heräsi juuri kolmen tunnin aamupäivätirsoilta.
  Kieltämättä tuo vihreä käy hieman silmiin, kun kerran kysyit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja paranemisia myös sinne! :) Niin vähän ajattelinkin noitten linkkien suhteen, että on aika häikäsevä väri. Kuhan tässä nyt jonku inspiksen sais niin laittas noi värit uusiks :)

   Poista
 2. Kauniit piirakat! Miulla on kans just puikoilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Piirakka sukat on kyllä ihania, tosin kuvissa oli ongelmana se, että nää saa jalan näyttämään neliskanttisille :D

   Poista
 3. Ei kirvellä silmiin, miun näytöllä linkkien väri on oikein hyvä. Sukatkin ovat oikein hyvät :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...