keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Versoja ja pajuja

Joululahjasukat alkaa olemaan hyvällä mallilla. Kaikki aloitettu, ellen sitten keksi lisää saajia ja muutamat on jo valmiina. Tänään päättelin taas yhden parin pukinkonttiin, jotka olivat olleet valmiina jo jonkun aikaa.


Verso
Ohje: Ulla 03/09, TiiQ, koko 37
Lanka: Regia 6-fädig, punainen 86g
Puikot: 2,5 mm

Kyllä, näytin näille teippiharjaa, mutta sisältä ulos mennessäni ne keräsivät jo kivan kasan karvoja itseensä. Malli oli kiva ja melko nopea neuloa. Oikaisin taas joustinneuleen kanssa ja tein sitä vain reunaan. Tämä pari reissasi mukanani Lappiin ja automatkoilla sain ne neulottua melkein valmiiksi. Olen vain niin huono päättelemään, että päättelemättömättyöt tahtoo lojua nurkissa pitkiä aikoja, ennen kuin saan ne täysin valmiiksi.


Tykkään myös virkata, ja kun sain Afrikankukkapeiton valmiiksi, alkoi tehdä mieli virkata myös itselle torkkupeitto. Törmäsin Prinsessajuttu-blogissa Paju-neliöön ja halusin ehdottomasti tehdä oman vilttini sellaisista neliöistä. Mutta ohjetta ei löydy netistä, joten ei auttanut muu kuin katsoa kuvasta ja koittaa tehdä samanlainen. No, ei se nyt ihan samanlainen ole, mutta sinne päin. Näistä puuttuu vielä viimeinen kerros, mutta teen ne sitten samalla värillä kunhan kaikki tarvittavat palat on valmiina. Käytän näihin noin 7-veljestä paksuisten lankojen jämiä ja yritän tehdä vähintään "pala päivässä" -tahdilla, kuitenkin sillä varauksella, että jämiä löytyisi.

Sain sunnuntaina SNY:ltäni kivan e-kortin, kiitos! (SNY:lle: Oih, nuo perhossukat ovat kauniit, hyppäävät varmasti omalle To Do -listalleni. Itse pyrin aina neulomaan sukat yhtä aikaa, koska myös minä kärsin "syndroomasta", jossa toinen sukka jää yleensä tekemättä. Meinaankin kokeilla lähiaikoina kahden sukan tekemistä yhtäaikaa pyöröpuikoilla! (: )

4 kommenttia:

 1. Paju on kiva malli virkata! Itsekin aloitin kunnianhimoisena kohta kaksi vuotta sitten virkkaamaan peittoa..tällä hetkellä taitaa olla noin viisi palaa kasassa kun kyllästyin :D ehkä se siitä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mullakin on ollut monta palavirkkausprojektia, mutta viimeksi kun siivosin lanka- ja projektivarastoja, lensi kaikki virkatut palat roskiin :D Josko tämän saisi joskus valmiiksi :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kamera ei vaan tykännyt sukkien värityksestä tuossa valaistuksessa, joten kuva harmillisesti vähän epäselvä :S

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...