keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kalastajan verkot


 
Alko eilen hermostuttamaan, kun en ole taas vähään aikaan mitään saanut aikaiseksi neulomisen saralla niin päätin sitten päätellä yhdet, jo monta viikkoa valmiina olleet sukat.


Fischernetze
Lanka: Novita Nalle, oranssi
Puikot: nro 3 bambut

Näitä oli kiva neuloa ja ne valmistuivat yllättävän nopeasti, vaikka kuvio vaikuttaakin ensisilmäyksellä monimutkaiselle ja aikaa vievälle! Niistä tuli ihan nätitkin, vaikka ohjetta muutin niin, että kuvioiden väliin tein vain yhden nurjan silmukan. Ohuemmalla langalla tehtynä ei tarvitsisi kuvioita laittaa niin suppuun, jolloin malli voisi toimia vieläkin paremmin.

Nämä lähtevät pukinkonttiin, mutta kuten kuvista saattaa päätellä, joudun tekemään niille taikoja noiden koiran karvojen takia. Auttaisiko höyryttäminen? Vai pitääkö ihan oikeasti nyppiä joka ikinen karva käsin, niin kuin olen tähänkin asti tehnyt :D Toinen syyllinen ylimääräisiin "villa"haituviin esittäytyy:

V <3

3 kommenttia:

 1. Perkele ku kännykkä ei ymmärrä laittaa kommenttia. Josko nyt onnistuis..

  Kaunis valkea täälläkin! :) meillä oli aiemmin kaksin kappalein, mutta Viivi jouduttiin ääniarkuuden takia lopettamaan heinäkuun lopussa :/ Valkkarit on niin kauniita ja kivoja pääsääntöisesti, mutten varmaan näiden jälkeen uskalla ottaa enää, koska rodun tilanne on mikä on :(

  Mein uroksen karva leikkauksen jälkeen meni ihan sairaaksi, karvaa lähtee 24/7 ja se tuplaantui. Karvat saa villasukista hyvin semmoisen vaateteippirullan kanssa tai sitten sitkeisiin jesarin kanssa. en ikinä pidä lankoja lattialla, kun karvaa on vaik muille jakaa, silti vaikka pöydällä kerää korissa pidän niin karvoja on.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kauniitahan ne on, mutta suurinosa taitaa olla kovin arkoja, niin kuin tämä meidänkin herra (arastelee uusia ja jo hieman tuttujakin ihmisiä, kaikkia koiria ja "outoja" juttuja, kuten polkupyörää tien varressa) :S Meillä tuntuu, että sitä karvaa kasvaa lattiasta, on sen verran paljon sitä! :D Kesällä hankasin tuota aika pitkään Furminatorilla ja silti vaa karva pöllyää!

   Mullakaan ei kerät oo lattialla, mutta silti äkkiäkös kerä saa uusia valkoisia säikeitä lisää kun sen esille ottaa esim. pöydälle! :D Pitääkin koittaa tuota teippiharjaa, kiitti vinkistä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...