maanantai 19. elokuuta 2013

Keskeneräisyyksiä


Jonkin aikaa sitten ostin Novitan 7-veljestä -lehden ja näytin tuon Jussi neuletakin kuvaa avokilleni. VIRHE! Hän halusi, että neulon kyseisen neuletakin hänelle välittömästi :D Jonkun aikaa tuskailtuani, että "En oo ennen sitte neulonu villatakkia.. Mun käsiala voi näyttää rumalle siinä... Et kumminkaa kehtais käyttää sitä" ja sen myötä rohkaisuja saaneena aloitin neulomaan kyseistä takkia torstaina. Omat aivot ja ajatukset sekä ohje ei meinaa millään välillä kohdata! Esimerkiksi oikea etukappale ei ole oikealla puolella takkia kun minä sitä katson vaan se on villatakin pitäjän oikealla. Saa nädä, tuleeko tästä muutakin kuin sanomista. Ainakin odotukset ja luotto on kovia!


 Heinäkuussa aloittamani afrikankukkapeitto on valmis, melkein.. Meinasin vielä tuolle pitkälle sivulle tehdä jonkin "nyppylä" kerroksen, koska nuo puolikkaat afrikankukat saavat reunan aaltoilemaan, niin josko reunus saisi sitä suoristumaan, tai edes näyttämään suoremmalle.


Osallistuin ensimmäistä kertaa Salainen Neuleystävä juttuun mukaan! Oon tästäkin ihan yhtä innoissani kuin olin KYHistä. Tämä tosin ei mitenkään voi mennä penkin alle, ellen sitten omaa SNY:täni osaa "lukea" ja lähetän hänelle jotain, mitä hän inhoaa ylitse kaiken! :D


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Ilahdun varmasti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...